Valikko Sulje

Talouskurin kohdistuttava maahanmuuttoon ja kehitysapuun – ei suomalaisiin!

talouskuri

Suomeen ollaan säätämässä perussuomalaisen Riikka Purran johtaman valtiovarainministeriön ohjauksella koko Euroopan toiseksi korkeinta arvonlisäveroprosenttia: 25,5 (Yle Areena 16.4.2024). Päätös on herättänyt oikeutettua raivoa erityisesti perussuomalaisten äänestäjien riveissä, sillä puolue huijasi viime vaaleissa äänisaaliinsa nimenomaisesti lupaamalla kohdistavansa talouskurin täysin muihin kohteisiin kuin tavallisten suomalaisten toimeentuloon ja hyvinvointiin.

Yleisen arvonlisäverokannan nostaminen 24 prosentista 1,5 yksiköllä ylöspäin ei ole ainut hallituksen alv-uudistus. Purra ja Petteri Orpo ovat lisäksi ilmoittaneet nostavansa kaikki 10 prosentin alv-verokannan tuotteet ja palvelut 14 prosentin kantaan lukuun ottamatta sanoma- ja aikakausilehtiä, kuten suomalaisvastaista propagandaa kylvävä Helsingin Sanomat (Iltalehti 15.4.2024). Purran vastuulla on siis verouudistus, joka tekee muun muassa kirjoista, lääkkeistä ja urheilupalveluista entistä kalliimpia samalla, kun monikulttuurisuus- ja sateenkaari-ideologiaa levittävä valtamedia saa jatkossakin nauttia taloudellisista etuoikeuksistaan.

Vielä joulukuussa 2022 perussuomalaisten puoluejulkaisu Suomen Uutiset valehteli äänestäjille, että ”perussuomalaiset on valmis leikkauksiin, kunhan suomalaisille tärkeisiin palveluihin ja sosiaaliturvaan ei kosketa: Säästöt maahanmuutosta ja muista maailmanparantamiskohteista” (Suomen Uutiset 10.12.2022). Vielä tuolloin perussuomalaiset asettui julkisessa keskustelussa avoimesti kokoomuksen vastavoimaksi ja väitti siis puolustavansa suomalaisten hyvinvointia epäoikeudenmukaisilta leikkauksilta.

Nyt hallitus väittää voivansa tuoda valtion kassaan noin miljardin euron lisäpotin kiristämällä arvonlisäverotusta (IS 15.4.2024). Hallituksen budjettiin on korvamerkitty kuitenkin yhteensä yli miljardi euroa erilaisiin kehitysapuhankkeisiin (Valtiovarainministeriö 2024). Veronkiristykset olisi siis voitu välttää kokonaan pelkästään katkaisemalla suomalaisten rahan lähettäminen kehitysmaihin. Kokoluokaltaan valtavasti suuremmat säästöt oltaisiin voitu tehdä lakkauttamalla väestönvaihtoa edistävä nykyinen siirtolaispolitiikka, jossa suomalaiset pakotetaan elättämään Suomeen saapuneet elintasopakolaiset perheineen.

Kulutusverotuksen kiristämisen seuraukset ovat yksiselitteisiä: ne nostavat hintatasoa, rapauttavat asiakkaiden ostovoimaa ja tuhoavat yritysten kysyntää. Yhä harvemmilla suomalaisilla tulee olemaan varaa ostaa Suomessa tuotettuja tavaroita ja palveluita. Voittajia ovat tällöin halpatuotantomaat, joiden laadultaan ala-arvoista krääsää kuljetetaan eri verkkokauppa-alustoja pitkin Suomeen alati kasvavaan tahtiin. Kysynnän supistuminen ajaa suomalaiset yritykset kassavaikeuksiin, mikä puolestaan johtaa konkurssien ja työttömyyden kierteeseen. Yritysten verotettavien tulojen ehtyminen ja työpaikkojen häviäminen merkitsevät lopulta myös valtion verotulojen karsiutumista, minkä vuoksi Suomi tulee jatkamaan velkaantumistaan ulkomaille. Liikuntapalveluiden verottamisen kiristäminen tulee lisäksi ajamaan yhä useammat suomalaiset fyysiseen rappioon, mikä on myrkkyä kansanterveydelle ja maanpuolustuskyvylle.

Mikäli talouskuria täytyy toteuttaa, tulisi leikkaukset ja haittaverot kohdistaa suomalaisten oikeustajua palvelevalla tavalla. Kehitysapu ja Euroopan ulkopuolelta saapuva maahanmuutto ovat menoeriä, joiden leikkaaminen paitsi vahvistaisi valtion budjettia välittömästi myös palvelisi kansamme yleistä etua torjuen väestönvaihtokehitystä sekä tulevien ei-valkoisten sukupolvien synnyttämää taloudellista taakkaa julkiselle taloudelle. Veronkiristyksiä voitaisiin kohdistaa myös tuottamattomaan ”työhön” perustuvaan finanssisektoriin ja erityisesti pankkien paisuneisiin korkokatteisiin, kuten olemme aiemmin linjanneet (Sinimusta Liike 29.8.2023).

Pitkällä tähtäimellä leikkauksiin johtava velkakierre voidaan ratkaista tehokkaimmin kansallistamalla Suomen rahanluontijärjestelmä ja nollaamalla kansamme edun vastaisesti toimineiden hallitusten ottamat julkiset velat. Olemme kirjoittaneet tästä vaihtoehdosta aiemmissa kannanotoissamme ”Seis leikkauksille – mitätöidään valtionvelka!” ja ”Hallituksen budjetti on tulonsiirto pankkiireille ja muukalaisille”. Miksi kurittaisimme rehellistä työtä tekeviä suomalaisia, kun voimme saada taloudellista hyötyä kohdistamalla samat toimet elintasopakolaisiin, kehitysapuun, pankkiireihin ja valtamediaan?

Suomi tarvitsee aidon isänmaallisen vaihtoehdon perussuomalaisille ja muille Suomen ”etuun” vetoaville epärehellisille puolueille, jotka tosiasiassa ovat valmiita uhraamaan suomalaisperheet ja pk-yritykset pankkien ja väestönvaihtopolitiikan nimissä. Sinimusta Liike kampanjoi tulevissa eurovaaleissa suomalaisia palvelevan talouspolitiikan puolesta. Tutustu vaaliohjelmamme talouslinjauksiin TÄÄLLÄ ja muista äänestää vaaleissa!