Valikko Sulje

Eurovaaliehdokkaat 2024

Heijari Juuso

Juuso Heijari

Hokkanen Lauri

Lauri Hokkanen

Olen Lauri Hokkanen, 32-vuotias työnjohtaja ja perheenisä Hämeenlinnasta. Toimin tällä hetkellä puolueen graafikkona ja Sinimustan podcastin toisena juontajana.

Missä EU, siellä ongelma.

Jalonen Jasmina

Jasmina Jalonen

Jalonen Toni

Toni Jalonen

Olen 33v etnofuturisti, kristitty ja aviomies. Politiikan ulkopuolisesta toiminnastani mainittakoon, että fyysinen olemukseni sijaitsee tällä hetkellä Helsingissä ja opiskelen teologiaa turvallisuusalan töitteni ohella. Toimin ensisijaisesti Suunta-kulttuurikollektiivin johdossa ja pyöritän vaimoni kanssa Matkalla Impivaaraan -kanavaa YouTubessa.

Jälkimoderni länsimainen liberalismi on tullut tiensä päähän ja kansakuntien Euroopalle alkaa viimein kukoistaa uusi aamu. Idän ja lännen puristuksessa tähän asti joten kuten kestänyt Suomi kykenee kyllä aidosti itsenäiseen olemassaoloon, kunhan vain oikea tahtotila siihen löytyy. Euroopan parlamentissa olisin mies paikallani tekemässä voitavani suomalaisen Suomen ja valkoisen Euroopan puolesta, sekä tietenkin työntämässä kapulaa vihollistemme rattaisiin.

Killstrom Kristo

Kristo Killström

Olen 24-vuotias kansallismielinen aktiivi Hämeenlinnasta.

Euroopan Unioni on lähtökohtaisesti suvereenien kansallisvaltioiden vihollinen. Sen tavoite on keskittää lisää valtaa Brysseliin ja rakentaa keskusjohtoinen liittovaltio, jossa eurooppalaiset kuuluvat vähemmistöön heidän omissa maissaan.

Tahdon vaikuttaa suvereenin ja elinvoimaisen Suomen puolesta. Valta on siirrettävä Brysselin byrokraateilta takaisin isänmaalle.

Kivisaari Antero

Antero Kivisaari

Kuru Tuukka

Tuukka Kuru

Hei! Olen 33-vuotias Hämeenlinnan maaseudulla asuva konetekniikan insinööri, jonka perheeseen kuuluu vaimo ja reilun vuoden ikäinen poika. Toimin tällä hetkellä Sinimustan Liikkeen puheenjohtajana, sekä Awakening-konferenssien järjestäjänä. Olen vuosien varrella osallistunut aktiivisesti kansallismieliseen toimintaan niin järjestäjän, puhujan kuin talkoolaisenkin roolissa. Kansallismielinen maailmankatsomus tarkoittaa minulle sosiaalista, poliittista ja elämäntavallista kokonaisuutta, jossa pyrin omalla toiminnallani edistämään oman kansani hyvinvointia sekä kamppailemaan niitä ilmiöitä vastaan, jotka sen olemassaoloa ja tulevaisuutta uhkaavat. Maailmankatsomukseni ytimessä on käsitys kansani kanssa jaetusta yhteisestä verenperimästä, joka sitoo yksittäiset atomit osaksi suurempaa orgaanista kokonaisuutta.

Lehtimaki Mikko

Mikko Lehtimäki

Olen Mikko Lehtimäki, Porissa asuva 22-vuotias nuorimies, koulutukseltani prosessihoitaja ja tällä hetkellä vahtimestarin työtehtävissä. Aattellisesti kansallismielinen.

Euroopan unioni on ideologinen liittovaltioprojekti, jonka päämääränä on eurooppalaisten kansojen itsemääräämisoikeuden täydellinen riistäminen, kuten myös kyseisten kansojen kulttuurillisen ainutlaatuisuuden ja rodullisen aineksen hävittäminen Tätä se edistää ajamalla mm. väestönvaihtoa, juuretonta globalismia ja perhevastaista LGBT-agendaa.

Itsenäinen ja suomalaisen kansakunnan etuja edistävä Suomi on täten täydellisessä ristiriidassa EU:n arvomaailman kanssa. Suomen on palautettava vapautensa eroamalla EU:sta ja myös turvattava se edistämällä koko Euroopan unionin lakkauttamista.

tommi lukkarinen 500x500 1

Tommi Lukkarinen

Olen suorittanut medianomin ja artesaanin tutkinnot. Olen yhden lapsen isä Laukaalta. Työurani koostuu mm. televisiokuvaajan -ja turvallisuusalan työstä. Tärkeää minulle on luonto, liikunnallinen elämäntapa ja metsätilan hoito. Olen SML -hallituksen jäsen.

Syväekologisena suomalaismielisenä näen, että olemme erottamaton osa luontoa niin hyvässä kuin pahassa. Meillä pohjolan ihmisillä on potentiaalia yksilötasolta lähtien jalostua kohti täydellisempää luontoyhteyttä. Voimme helposti omaksua esi-isien juron ja itsepäisen luonteen ja kulkea kunnialla ja ylpeydellä kohti uutta kansallista heräämistä. Eurooppalainen ”arvoyhteisö” on mädättynyt valkoisten vastaiseksi globaalia moninaisuutta ihannoivaksi sulatusuuniksi, jossa kansallinen itsetunto on pohjamudissa ja eripura kasvava villitys. EU on voimaton pitämään rajansa kiinni. Se edustaa etnistä masokismia ja vihaa sekä kyynisyyttä kylvävää politiikkaa. Meidän tulee erota EU:sta ja olla oman onnemme seppiä.

Metsala Nina

Nina Metsälä

Olen 55 v. merkonomi, kotoisin Kymenlaaksosta Kouvolasta. Verkkolehti Kansalaisen päätoimittaja, Sinimustan Liikkeen puolueaktiivi ja Kansallismielisten liittouman jäsenaktiivi. Tärkeimmät vaaliteemani:

Irti EU:n ajamista liberaalidemokraattisista arvoista: monikulttuurisuuden, sateenkaari-ideologian ja teennäisen ympäristöpolitiikan pakottamisesta jäsenvaltioille. EU:n sisä- ja ulkorajojen vuotaminen pysäytettävä. Vapaa liikkuvuus, laiton taloussiirtolaisuus ja halpatyövoiman tuonti kolmansista maista estettävä. Suomen itsemääräämisoikeus palautettava raja,- puolustus- ja maahanmuuttopolitiikassa.

EU:n laajentumisprosessi käynnistyy eurovaalien jälkeen. Uusien köyhien jäsenmaiden liityttyä unioniin jo ennestään ylivelkaantunut Suomi maksaa entistä enemmän ja saa vähemmän. Suomen on aika lopettaa unionin ja muiden jäsenmaiden rahoittaminen.

Molkoselka Eero

Eero Molkoselkä

Olen 31-vuotias Oulussa asuva tietotekniikan diplomi-insinööri ja väitöskirjatutkija. Alunperin olen lähtöisin Lapin Kittilästä, missä perheelläni on sukutila. Noin kaksi vuotta sitten päätin lähteä mukaan harrastamaan poliittista aktivismia Suomen kansa edellä sinimustissa väreissä.

Euroopan unioni on alusta alkaen ollut kansallisvaltion vihollinen, joka on kasvaessaan syönyt Suomen päätösvallan, omavaraisuuden ja oikeuden itsenäiseen rahapoliikkaan. EU:sta tulisi erota, mutta niin kauan kuin Suomi on osa sitä, on parempi, että siellä päätöksiä tekevät kansallismieliset suomalaiset kuin ylikansallista imperialismia ajavat itsenäisten kansojen viholliset.

Mourujarvi Taika

Taika Mourujärvi

Olen Taika Mourujärvi, Naantalissa asuva kahden pienen tyttären äiti ja vaimo. Koulutukseltani olen medianomi. Olen ollut suomalaisten olemassaoloa puolustava kansalaisaktivisti pian 10 vuotta. Minun unelmani on, että EU hajoaa ja eurooppalaiset saavat kansallisvaltionsa takaisin.

Ennen Euroopan unioniin liittymistä Suomi vielä kukoisti ja yhtenäinen kansa voi hyvin. Nyt meillä on ryöstetty ja rapistunut, ylivelkaantunut maa joka ei edes kuulu meille suomalaisille vaan tulevalle EU-liittovaltiolle ja sen pakottamille muukalaisille.

Mikäli minut valitaan, laitan EU:lle hanttiin kaikkien suomalaisten puolesta, jotta tulevilla sukupolvilla olisi edessään valoisa tulevaisuus itsenäisessä uudelleen rakennetussa suomalaisessa Suomessa.

Ojala Milka

Milka Ojala

Olen 30v agrologiopiskelija Oulusta. Lähdin ehdolle, koska minulla on vahva näkemys siitä, millainen Suomen linja EU:ssa pitäisi olla: rohkeasti kansallismielinen.

EU:sta voi säilyttää puolustusyhteistyön, kauppasuhteet ja Erasmus-opiskelijavaihdon. Muilta osin jäsenyys on tuottanut Suomelle pelkkää hallaa, ja siitä on pyrittävä eroon. On turhaa kierrättää rahaa ja päätöksiä EU:n kautta, jos samat asiat voidaan tehdä kansallisella tasolla.

Europarlamentissa aion tuoda näkyvyyttä kansallismieliselle politiikalle, ja pehmittää Suomen tietä EU-eroon, kun sen aika lopulta koittaa.

Ollila Ilmari

Ilmari Ollila

Kaiken poliittisen toimintani tavoite on itsenäinen ja suomalainen Suomi. Tämän saavuttamiseksi meidän tulee välittömästi erota eurosta, EU:sta sekä tarvittaessa mitätöidä jokainen käsiämme sitova kansainvälinen sopimus. Suomea ei ole ilman suomalaisia joten Sinimustan Liikkeen maahanmuuttopoliittinen ohjelma on Suomen elinehto.

Suomen tulee purkaa jokainen Suomea kuristava ilmastovaatimus ja keskityttävä sen sijaan paikallisen ympäristön suojelemiseen ja hoitamiseen. Energiapörssistä tulee irrota kokonaan ja keskittyä Suomen energian omavaraisuuteen. Suomen tulee purkaa NATO:n isäntämaasopimus ja sen sijaan miinoittaa rajansa.

Rantanen Tapio

Tapio Rantanen

Olen 36-vuotias perheen isä Porista. Työskentelen IT-alalla ja koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja puuseppä. Toimin puolueen varapuheenjohtajana ja Sinimustan podcastin toisena juontajana.

Lähes puolet kuntien ja vielä isompi osa valtiollista asioista juontaa juurensa Euroopan unioniin ja siksi meidän kansallismielisten pitää pyrkiä vaikuttamaan, tiedottamaan ja haittaamaan EU:n toimintaan niin kauan kuin me olemme sen jäseniä ja ohjata sen resursseja mahdollisimman paljon suomalaisten hyväksi.

Nico Anton Saramo

Nico Anton Saramo

Olen perheenisä Mäntsälästä. Ihanteitani ovat kansallisvaltio ja kansan päätäntävalta omista asioistaan. Liittovaltio Euroopan unioni on niiden antiteesi. EU-jäsenyyttä puolustettiin Suomessa pitkään turvallisuudella – Nato-jäsenyyden myötä EU-jäsenyys voidaan arvioida uudelleen.

Suomen on erottava EU:sta. EU:n on rakennettava eroprosessit Unionista ja eurovaluutasta. Jäsenmaiden päätösvaltaa on lisättävä ja pienten maiden ääni turvattava: kaikki asiat tulee päättää neuvostossa yksimielisesti. Komissio on lakkautettava. Kesäaikasiirtymistä on luovuttava. EU:n ja Intian välille tarvitaan sopimus, jonka myötä Intialle voidaan myydä korkeaa sotilasteknologiaa ja se liittoutuu Kiinaa ja Venäjää vastaan. Vastineeksi Intia sitoutuu ottamaan vastaan Euroopan romaniväestön.

Sarola Miro

Miro Sarola

Olen 49-vuotias Rovaniemellä asuva miniyrittäjä. Booksbymuni nettidivarin ohella teen ensisijaisesti toiminimeni kautta muutamaa eri työtä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden ylioppilas.

Eurovaalit tarjoavat hyvän mahdollisuuden näkyvyyden ja huomion saamiselle myös tinkimättömän EU-vastaiselle puolueelle, kuten Sinimusta liike. Oma vaaliteemani tulee keskittymään tiedon jakamiseen Euroopan unionin luonteesta ja historiasta, kuinka EU:n arvopohja on kaikin tavoin vastakkainen itsenäisille ja vapaille Euroopan maille ja kansoille sekä näiden omalle edulle. Euroopan unionia ei voi korjata tai muuttaa sisältä päin. Euroopan unioniin kuuluvien maiden kansallismielisten tahojen tulee sen sijaan tehdä yhteistyötä tuhoisan liberaalin politiikan pysäyttämiseksi.

Soinio Pyry Lii

Pyry-Lii Soinio

Veikkola Aleksi

Aleksi Veikkola

Aleksi Veikkola on 28v ohjelmistoinsinööri Nokialta. Hän on enimmät elämäänsä Tampereen lähistössä asunut, mukaan lukien synnyinkoti Hervannassa. Nuoresta asti liikunta on ollut osa hänen elämää ja se on aina ollut tapa opetella ylittämään itsensä, heijastuen kaikille elämän osa-alueille. Hänen uskollisuutensa on arkisesti perheelleen, ystävilleen ja läheisilleen, poliittisesti se on suomalaiselle kansalle ja näiden kahden kautta myös laajemmin eurooppalaiselle valkoiselle rodulle.

Markus Virtanen

Markus Virtanen